10. ja 11. oktoobril olid Tallinna Toomkoguduse töötegijad külas Helsingi Toomkogudusel

10. ja 11. oktoobril olid Tallinna Toomkoguduse delegatsioon külas sõpruskogudusel, Helsingi Toomkogudusel. Helsingi Toomkogudust külastasid õpetajad Arho Tuhkru ja Joel Siim, juhatuse esimees Riivo Sinijärv ja organist Kadri Ploompuu.

Kahe päeva jooksul tutvuti Helsingi Toomkoguduse diakoonia ja muusikatööga, osaleti koguduse vaimulike töökoosolekul, kohtuti töötegijate ja koguduseliikmetega ning uuriti Helsingi Toomkirik läbi keldrist orelirõduni.Nataša

Lepiti kokku omavahelise suhtluse tihedamaks muutmise osas ning Helsingi koguduse liikmeid ja töötegijaid kutsuti Tallinna külla. Muusikatöö osas hakkas kuju võtma üks üsna konkreetne plaan, millest saab täpsemalt rääkida ilmselt uuel aastal.

Toredad päevad oli ette valmistanud Helsingi koguduste liidu rahvusvahelise töö koordinaator Natasha Vaalgamaa. Suur tänu kõikidele, kes leidsid meie jaoks aega.

Toomkiriku juhatuse esimees Riivo Sinijärv Helsingi Toomkogudusele kingitust üle andmas.
Foto: Natasha Vaalgamaa
Foto: Natasha Vaalgamaa
Foto: Joel Siim
Foto: Joel Siim

Tallinna Toomkogudus 15.10.2023

Suur kalender

Maarja kirik

Maarja kirik
blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com