Kesknädala orelikontsert – esineb Tuuli Rähni

Tallinna toomkiriku suviste kesknädala orelikontsertide sarja kolmanda kontserdi annab Islandil elav ja töötav eesti päritoluga organist Tuuli Rähni.

Kontserdi kavas on L. Boëllmann, F. Liszti ja P. Süda teosed.

Organist ja pianist Tuuli Rähni töötab käesoleval ajal Islandil Isafjörduri kiriku muusikalise juhi, organisti ja koorijuhina ning samuti klaveripedagoogina.
Ta on lõpetanud Tallinna Muusikakeskkooli klaveri erialal Ivo Sillamaa juhendamisel ning Tallinna Konservatooriumi Peep Lassmanni klaveriklassi. 1991-1997 õppis ta Karlsruhe riiklikus muusikaülikoolis, mille lõpetas nii klaveri kui kammermuusika erialal. 
Tuuli on esinenud pianisti ja kammermuusikuna Saksamaal, Prantsusmaal, Jaapanis, Islandil ja Eestis. Ta on välja andnud kaks CD-d, kus esineb koos abikaasa, klarnetist Selvadore Rähniga. 
Alates 2005. aastast tegutseb Tuuli Rähni Islandil nii organisti kui pedagoogina. Alates 2014. aastast õppis ta Islandi kõrgemas kirikumuusikakooli kantoriõppes Björn Steinar Sólbergssoni juhendamisel, mille lõpetas käesoleval aastal. Tuuli on esinenud orelikontsertidega Islandil ja Eestis.


Tallinna Toomkogudus 09.07.2019

Suur kalender

Maarja kirik

Maarja kirik
blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com